Gebed voor Dick !

We vragen jullie gebed voor Dick, die getroffen is door een ernstige ziekte. Hij had al weken pijn in de rug, toen in zijn buik, en op een gegeven moment volgden onderzoeken in het ziekenhuis. Er werd een tumor op de alvleesklier geconstateerd die niet te opereren is. De situatie is ernstig. Therese schrijft:” Volgens de dokter heeft hij nog 3-6 maanden te leven. Maar menselijke feiten kan God veranderen. Hij is de Schepper groot van kracht”. U begrijpt dat dit bericht voor ons als vrijwilligers een grote schok was om te horen, maar natuurlijk is het dat nog veel meer voor de hele familie Altena. Dick en Therese zijn op dit moment in Amerika bij hun dochter.
Het is nog onduidelijk of ze binnenkort weer naar Bolivia gaan of in Amerika blijven. Mocht u hen een blijk van medeleven willen tonen dan kunt u een kaartje of berichtje sturen via hun persoonlijke Facebookpagina.

Leave a Reply