Gebed voor Dick(2)

Een update over de gezondheid van Dick: Hij is weer sterker aan het worden en heeft overdag veel minder pijn. Hij heeft wel heel wat kilootjes verloren. Dick en Therese mogen van immigratie 2 jaar langer in Amerika blijven. Verder is de eigenaar van het huis speciaal voor hen een badkamer aan het maken naast hun kamer in het onderste gedeelte van het huis van hun dochter Cristel. Ze ondervinden erg veel liefde van alle kanten en dat is een geweldige bemoediging. Er is gebed over de hele wereld tot aan Maleisie, de Philippijnen Afrika, Canada aan toe. Voorgangers uit Korea, Canada, Amerika en Bolivia bellen of zijn langsgekomen om met hen te bidden. Overweldigend! Dick en Therese zijn hierdoor erg bemoedigd en heel dankbaar om zo ook het lichaam van Christus te mogen ervaren. U kunt hen ook bemoedigen door een kaartje met persoonlijk berichtje te sturen naar 726 S Front St, Salina, KS 67401 United States.

Leave a Reply