Gebed voor Dick(3)

Lieve mensen,

Hier zit ik dan in onze huis,- slaap,- eet,- en kantoorkamer kijkend naar Dick in de lazy boy, bijna de hele dag slapend. Af en toe wil hij een slokje water, 2 eetlepels soep en dat is het. Vorige week vrijdag kwam Oscar Kent. onze Amerikaanse vriend, hier met zijn vrouw en kinderen en nadat zij terug waren gegaan naar Alabama eet en drinkt Dick bijna niet mer en gaat heel hard achteruit. Het lijkt of hij op dat bezoek had gewacht. Ook zei hij enkele dagen geleden naar Jezus te willen gaan. Gods gedachten zijn hoger dan de onze en zijn wegen ook. Wij weten niet hoe, wat, waar en waarom, maar we weten allen veilig te zijn in Gods hand en Hij is er steeds bij. Dat ervaren we allemaal. Makkelijk is het niet, en uiteraard hopen we nog steeds op een wonder, maar God is soeverein en Zijn wil is voor ons allen het allerbelangrijkst. Dick heeft niet meer veel pijn. Wat ook best vreemd is. Maar God is een genadig God en verzoekt nooit boven vermogen.
Wilt u blijven bidden en ook speciaal voor onze kleinkinderen? Cristan, Cristels oudste zoon, is een enorme hulp en voor zijn 15 jaar heel erg geduldig en liefdevol voor zijn opa. Hij helpt me met veel dingen.

We wensen jullie een hele fijne en plezierige jaarwisseling
en voor het nieuwe jaar Gods rijke zegen,
Dick, Therese, Cristel, Miranda en kleinkinderen.

Leave a Reply