Guadalupe’s verhaal

Guadalupe heeft als kind in het kindertehuis van Misión Timoteo gewoond. Op dit moment woont ze in Nederland. Ze vertelt: Mijn moeder kwam in het ziekenhuis te liggen en overleed kort daarna. Mijn vader was al uit beeld. Mijn oma kon alleen voor mijn jongere zusje zorgen, maar niet voor mij, mijn oudere zus en mijn 3 broers. Toen ik 5 jaar oud was kwam ik samen met mijn zus naar Misión Timoteo. Mijn broers gingen naar een ander kinderhuis. Ik heb er gewoond tot ik 16 jaar oud was. Toen kon ik bij mijn oudere broer in gaan wonen. In het begin had ik een erg moeilijke tijd, want mijn familie was uit elkaar gevallen. Ik miste mijn moeder, zusje en broers enorm. Ik begreep niet waarom mijn broers gescheiden werden van mijn oudere zus en mij. Lees verder in de nieuwsbrief van april

Leave a Reply