Hoe kunt u helpen?

Misión Timoteo is sinds het prille begin enorm gegroeid. Dat betekent echter ook, dat er behoorlijk wat inkomsten nodig zijn om alles daar te laten draaien. Omdat er zo veel mensen op het project werkzaam zijn is er elke maand zo’n €5000,- nodig. Het is elke keer weer spannend of alle salarissen en onkosten betaald kunnen worden. U kunt ons op verschillende manieren helpen.

Portachuello

Vriend van Misión Timoteo

U kunt “Vriend van Misión Timoteo” worden voor minimaal € 2,50 per maand. U kunt dat vandaag nog doen door uw bank opdracht te geven maandelijks automatisch € 2,50 of meer over te boeken. U kunt hier een machtiging downloaden en deze ingevuld opsturen aan ons secretariaat.

Padrinos project

Wat is ‘Padrinos’? Padrinos is Spaans voor adoptieouders. Padrinos is de naam van het financiële adoptieprogramma voor het kinderhuis van Misión Timoteo. In het kinderhuis wonen kinderen die allemaal naar school gaan, dagelijks voedsel, kleding en medische zorg nodig hebben. Misión Timoteo krijgt van de Boliviaanse overheid een bijdrage per kind per maand van ongeveer € 20,-. De werkelijke kosten voor één kind zijn ongeveer € 135,- per maand. Het gaat om heel kwetsbare kinderen die wij graag een thuis willen bieden.

Wij zoeken mensen die een Unit (huisje) willen sponsoren. Een Unit bestaat uit maximaal 10 kinderen met een ouderpaar (of twee ‘tantes’) dat de zorg voor hen heeft. Op deze manier wordt zo goed mogelijk een gezinssituatie nagebootst en kunnen we deze kinderen nieuwe kansen geven om zich te ontwikkelen. Het sponsorbedrag is € 25,- per maand. Doet u ook mee? Alvast hartelijk dank! Overweegt u sponsor te worden? Neem dan contact op met onze penningmeester.

U ontvangt tweemaal per jaar post van uw kind en elk jaar een recente foto. Ook kunt u zelf met uw kind corresponderen. Dat wordt erg gewaardeerd door de kinderen! Het wordt op prijs gesteld als u, als adoptieouder, ook geestelijke ondersteuning biedt aan uw kind, door voor uw kind te bidden. Wanneer u meer informatie wilt, kunt u hier de informatiebrochure downloaden.

Wilt u zich aanmelden als padrinos? klik hier.