Onrust …

Ongetwijfeld hebt u de afgelopen tijd het een en ander gehoord uit Bolivia. We hebben een heel spannende tijd achter de rug. Het begon met de verkiezingen op 20 oktober. Er werd door de regeringspartij enorme fraude gepleegd, zo erg, dat het volk deze regering niet langer verdroeg. Het was genoeg! Men wilde geen manipulatie meer, geen gekonkel, geen onverdraagzaamheid, geen intimidatie, niet nog meer onschuldige mensen achter de tralies vanwege een andere politieke mening. Men wilde de democratie terug. De burgercomités van het hele land -met Santa Cruz voorop- riepen op tot een vreedzame nationale staking zonder tijdslimiet. Er werden blokkades georganiseerd in alle steden en dorpen en iedereen deed mee, wekenlang! Lees verder in de nieuwsbrief_2019_dec

Project onderhoud gebouwen en auto(2)

Er is al goed gereageerd op het verzoek van Mision Timoteo om te helpen bij het onderhoud van de gebouwen. We hebben vandaag geld over kunnen maken voor koelkast, fornuizen, deuren, sloten en watertankjes voor de toiletten. Dus het werk kan daar beginnen. Er kan altijd nog meer bij, dus jullie mogen gerust blijven geven. We zijn HEEL BLIJ EN DANKBAAR voor jullie respons!

Project onderhoud gebouwen en auto

Lieve mensen,
Het kindertehuis bestaat nu al 23 jaar en hoewel we- mede dankzij uw altijd aanwezige ondersteuning- nooit tekort zijn gekomen in voeding en kleding en scholing van de kinderen, zijn de gebouwen wel erg achteruit gegaan. We hebben helaas nooit genoeg geld om goed onderhoud te kunnen plegen en dat begint nu duidelijk zichtbaar te worden. Daarom wil ik u vragen erover te denken of u misschien eens een extra bijdrage kunt overmaken voor onderhoud van de gebouwen. Hieronder staan wat projectjes genoemd. Doet u mee? Misschien kunt u een collecte houden, of een ludieke actie op touw zetten binnen uw kerk, school of bedrijf? Wat te denken van een piekpijp in het toilet van uw kerk/school/bedrijf, waarin mensen elke keer als ze gebruik maken van het toilet € 1,- kunnen stoppen voor de vernieuwing van toiletten in Bolivia? Of een pannenkoekenactie voor de nieuwe fornuizen? IJsjes verkopen voor de nieuwe koelkasten? Auto’s wassen voor Thereses nieuwe auto? We horen uw leuke ideeën ook graag natuurlijk!

Project 1:
Plaatsen 81 nieuwe sloten en deurknoppen:
€ 1487,- (ong. 18,- per stuk)

Project 2:
Vernieuwen 5 slechte deuren:
€ 527,- (ong. 105,- per stuk)

Project 3:
Nieuwe fornuizen voor 5 huisjes:
€ 496,- (ong. 100,- per stuk)

Project 4:
Nieuwe koelkasten voor 5 huisjes en de
centrale keuken: € 1385,- (ong. 277,- per stuk)
Project 5:
Vernieuwing binnenwerk 15 toilet watertankjes:
€ 408,- (ong. 27,- per stuk)

Project 6:
Ook hard nodig: een andere auto voor Therese (automaat)
€ 8000,-

Als u geld overmaakt voor een van deze projecten,
wilt u dan het projectnummer erbij vermelden?