Computers in Conronatijd (2)

Hoera, er is genoeg geld binnen gekomen om nieuwe computers aan te schaffen op Mision Timoteo. Wat een vooruitgang zal dat zijn, en hopelijk worden de leerachterstanden nu ook weggewerkt. De computers zijn inmiddels in ons bezit.
Alle gevers, hartelijk bedankt!

Computers in Coronatijd

Extra bericht 

De kinderen van Misión Timoteo gaan inmiddels al een flink aantal maanden niet meer naar school. Ze krijgen les via de telefoons van de tantes. Dat werkt niet optimaal, omdat er verschillende klassen zijn in de huizen en ze niet allemaal tegelijk op de telefoons kunnen (die bovendien versleten beginnen te raken). Zoals het er nu uitziet zal de toestand zo blijven tot het eind van het schooljaar, eind november. De scholen zullen zo ongeveer de laatste instituten zijn, die weer opengaan. 

Verschillende van onze kinderen hebben al een behoorlijke achterstand door dit hele gebeuren opgelopen. We zouden daarom heel graag een aantal computers aanschaffen, en daarvoor is ongeveer 5000,- nodig.
Doneert u mee? Als al onze lezers 25,- doneren zijn we al een heel eind. Maar minder mag natuurlijk ook, alles is welkom. Voor rekeningnummers, klik hier. Vermeld er alstublieft bij dat het om de aanschaf van computers gaat. 

De huidige stand is 3512 Euro (31 aug) Door de fair is het mogelijk om het volledige bedrag vandaag over te maken voor de computers.

>>>> Wij zijn heel blij dat dit gelukt is !!! <<<<

Bezoek Therese…

In de laatste nieuwsbrief heeft Therese aangekondigd dat ze van 7 juni tot en met 12 juli 2020 naar Nederland komt en in die periode beschikbaar is voor spreekbeurten en presentaties.
We waren heel blij met dat bericht, en wilden haar graag weer zien en spreken.
De situatie rondom het corona virus heeft er echter voor gezorgd dat Therese heeft besloten voorlopig niet naar Nederland te komen. Een verstandig en realistisch besluit!
Zodra er een nieuwe plannen zijn voor een bezoek van Therese aan Nederland zullen we u daarover informeren.